Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

8: Bezoek een boerderij

In West Zeeuws-Vlaanderen kunt u meerdere boerderijen bezoeken:

 • Altijd al alles van een struisvogel willen weten? Bezoek dan deStruisvogelboerderij Monnikenwervein Heille, vlakbij Sluis. Op de boerderij lopen meer dan 125 struisvogels. Tijdens een rondleiding vertellen ze u alles.
 • Familie De Vos in Biervliet verzorgt in het seizoen rondleidingen op hun kaasboerderij. In Breskens zelf kunt u bij hun dochter hun kaas kopen bij 't Vosje, naast allerlei andere lekkernijen.
 • Fruitteeltbedrijf Flikweert, heeft vlakbij Aardenburg een boomgaard met appels, peren en zomerfruit. Pluk in het seizoen uw eigen heerlijke fruit! Daarnaast hebben ze een prachtige pluktuin, waar u zelf uw boeket kunt plukken. En verkopen ze sappen gemaakt van hun eigen fruit. Er zijn verschillende momenten dat ze ook een activiteit voor kinderen organiseren.
 • Bij de Heerenhoeve bij Oostburg maken ze hun eigen ijs en andere zuivel. Je kunt er eventueel ook een rondleiding volgen. 
 • Bij Elmare, Landgoed de Catharinahoeve, bij Waterlandkerkje, hebben ze fruit- en wijngaarden. Van de druiven maken ze hun eigen wijn. U kunt er een rondleiding volgen. Ook worden picknicks op het landgoed georganiseerd. 
   

 

Top 10 Activiteiten Zeeuws-Vlaanderen

 1. Beleef zee & strand
 2. Geniet van Groede
 3. Fiets door de Zeeuwse polders
 4. Bezoek Breskens
 5. Zeehonden kijken op de Hooge Platen
 6. Winkelen in Sluis
 7. Bewonder Brugge
 8. Bezoek een boerderij
 9. Met de veerboot naar Walcheren
 10. Plopsaland & Dolfinarium

/** * * */ /**Mini Zoek en Boek **/