Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

Wandelen door het Zeeuwse land

Een goede wandeling langs het strand is heerlijk! Ongeacht het seizoen is het genieten. Met na afloop een hapje en een drankje in een strandpaviljoen. De kust van Breskens naar Cadzand is 15 km lang en heeft zelfs 17 strandpaviljoens.

 

Ommetje Boerenhof

Vanaf de mini camping is er een leuk ommetje van bijna 5 km: Ommetje Boerenhof. Heerlijk voor een avondwandeling, of om de hond uit te laten. 

 

 

Wandelroutes in Zeeuws-Vlaanderen

 

Eigen wandelroute plannen

Zeeland heeft een wandelnetwerk waar u zelf uw route kunt plannen. De route kunt u online plannen. Onderweg kunt u de nummers volgen die speciaal zijn geplaatst voor het wandelnetwerk. Dit zijn andere nummers dan het fietsroutenetwerk.

CORONAVIRUS

Lees hier meer over de maatregelen die wij nemen vanwege het Coronavirus

Vanaf 1 juni 2021 willen we de maatregelen versoepelen.

.

 

Seizoen 2022

Maandag 10 januari 2022 starten we met reserveren voor kampeerseizoen 2022. 
Heeft u tussentijds vragen? Stuur ons gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,
Familie de Maertelaere

.

.

Coronaproof uitjes

In deze bijzondere tijd zijn de uitstapjes anders. Maar toch kan er nog veel! U kunt hier zeker nog genieten van uw vakantie. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van uitstapjes in West Zeeuws-Vlaanderen die u nog veilig kunt doen! Bekijk hier de Coronaproof uitjes.

.

/** * * */ /**Mini Zoek en Boek **/