Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

2: Geniet van Groede

Het pittoreske Groede, een plaatsje met veel cultuur, leuke winkeltjes en een prachtige markt met terrassen. Maar ook een infopark met verrassende speeltuin voor kinderen.

 

Markt & Grote Kerk

Alleen al de markt is het bezoeken van Groede waard. Een knus plein met in het midden de Grote Kerk en een muziekkiosk. De kerktoren is al van ver buiten het dorp te zien. Rondom het plein staan historische huizen en zijn terrassen en bankjes om even te genieten van de sfeer. Veel meer leuke weetjes vindt u in de Fietsroute - Groede in 1000 jaar (38 km).

Het Vlaemsche Erfgoed

Het Vlaemsche Erfgoed, het museumstraatje in Groede waarbij u terugkeert in grootmoeders tijd, met onder andere een smederij, bakkerij, grutterswinkel, boekenantiquariaat, textielwinkel herberg en kapsalon. In de zomer worden er ook activiteiten georganiseerd. In het Vlaemsche Erfgoed is ook een huistheater, een leuke aanrader.

 

Bijzondere winkeltjes

U vindt in het dorp verschillende bijzondere winkeltjes. Winkeltjes waar u spulletjes ziet, die u niet zo snel ergens anders zult vinden.

Galeries

In Groede kunt u verschillende galeries bezoeken.

 

Groede Culinair

Groede heeft restaurants in alle prijsklasses. Van een eenvoudige daghap bij het 't Overleg tot haute cuisine bij Etablissement 1880. Op de markt is brasserie - brouwerij De Drie Koningen en Eeterij Sjiek. Aan de kust is er keuze uit restaurants en strandpaviljoens.

 

Groede Podium

Groede Podium is een infopark met speeltuin, leuk voor kinderen, interessant voor ouders en bovendien gratis. Het ligt tussen het strand van Groede en het dorp, 2 km van de mini camping.

 

Jaarmarkt

De jaarmarkt van Groede is een fenomeen. Eén dag in het jaar wordt het dorpje omgetoverd tot de grootste rommelmarkt van Zeeuws-Vlaanderen. De jaarmarkt is altijd op de laatste vrijdag van juli.

 

De Slag om de Schelde

75 Jaar geleden is er hard gevochten voor de bevrijding van Zeeuws-Vlaanderen. Lees hier wat er gebeurde rond de boerderij.

.

Weekarrangement

Een week kamperen vanaf € 129,-. Inclusief:

  • 2 personen
  • 4 ampère stroom
  • Wifi
  • Toeristenbelasting
  • Warm water

 

Meer info: weekarrangement.

 

Geldig vanaf zaterdag 24 augustus!

Reserveer online!

.