Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

2: Geniet van Groede

Het pittoreske Groede, een plaatsje met veel cultuur en een prachtige markt met terrassen. Maar ook een infopark met verrassende speeltuin voor kinderen.

 

Markt & Grote Kerk

Alleen al de markt is het bezoeken van Groede waard. Een knus plein met in het midden de Grote Kerk en een muziekkiosk. De kerktoren is al van ver buiten het dorp te zien. Rondom het plein staan historische huizen en zijn terrassen en bankjes om even te genieten van de sfeer.Veel meer leuke weetjes vindt u in de Fietsroute - Groede in 1000 jaar (38 km).

Het Vlaemsche Erfgoed

Het Vlaemsche Erfgoed, het museumstraatje in Groede waarbij u terugkeert in grootmoeders tijd, met onder andere een smederij, bakkerij, grutterswinkel, boekenantiquariaat, textielwinkel herberg en kapsalon. In de zomer worden er ook activiteiten georganiseerd. In het Vlaemsche Erfgoed is ook een huistheater, een leuke aanrader.

 

Galeries

In Groede kunt u verschillende galeries bezoeken.

 

Groede Culinair

Groede heeft restaurants in alle prijsklasses. Van een eenvoudige daghap bij het 't Overleg  tot haute cuisine bij  Etablissement 1880. Op de markt is  brasserie - brouwerij De Drie Koningen en bistro The Bull. Aan de kust is er keuze uit verschillende restaurants en strandpaviljoens.

 

Groede Podium

Groede Podiumis een infopark met speeltuin, leuk voor kinderen, interessant voor ouders en bovendiengratis. Het ligt tussen het strand van Groede en het dorp, 2 km van de mini camping. Het opgebouwd rond een bunkerdorp uit de 2e Wereldoorlog, Stutzpunkt Groede. U kunt in het park meer informatie over vinden. 

 

Jaarmarkt

De jaarmarkt van Groede is een fenomeen. Eén dag in het jaar wordt het dorpje omgetoverd tot de grootste rommelmarkt van Zeeuws-Vlaanderen. De jaarmarkt is altijd op de laatste vrijdag van juli.

 

Top 10 Activiteiten Zeeuws-Vlaanderen

  1. Beleef zee & strand
  2. Geniet van Groede
  3. Fiets door de Zeeuwse polders
  4. Bezoek Breskens
  5. Zeehonden kijken op de Hooge Platen
  6. Winkelen in Sluis
  7. Bewonder Brugge
  8. Bezoek een boerderij
  9. Met de veerboot naar Walcheren
  10. Plopsaland & Dolfinarium

 

/** * * */ /**Mini Zoek en Boek **/