Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

Camping Breskens - Tip 4. Bezoek Breskens

De minicamping ligt 3 km van Breskens. Het vertrekpunt van het fiets-voetveer Breskens - Vlissingen. Ook het beginpunt van de looplijn naar de jachthaven. Onderweg komt u langs de uitkijktrap, vanaf dit punt heeft u een prachtig uitzicht over de Westerschelde. Bezoek tijdens deze wandeling ook het  Visserijmuseumen de visafslag. In de visafslag wordt nog dagelijks verse vis aangevoerd. De jachthaven heeft te maken met eb en vloed, uniek in Nederland!

 


Verder kunt u in het maritieme Breskens veel kunstwerken terugvinden, zoals van Pastoor Gielliet. In de zomermaanden kunt u de Katholieke kerk bezoeken waar u meer van Pastoor Gielliet kunt vinden. Of bewonder de '5 broden en 2 vissen' van  Johnny Beerens het grote kunstwerk op de graansilo's in de vissershaven. Op termijn wordt de haven volledig opnieuw ingericht en dan zal dit kunstwerk helaas verdwijnen.

Om uit te rusten kunt u kiezen uit verschillende restaurants waar u heerlijke verse vis kunt eten, bijvoorbeeld op het Spuiplein, of bij de jachthaven. Lees hier onze tips over restaurants.

 

 

Top 10 Activiteiten Zeeuws-Vlaanderen

  1. Beleef zee & strand
  2. Geniet van Groede
  3. Fiets door de Zeeuwse polders
  4. Bezoek Breskens
  5. Zeehonden kijken op de Hooge Platen
  6. Winkelen in Sluis
  7. Bewonder Brugge
  8. Bezoek een boerderij
  9. Met de veerboot naar Walcheren
  10. Plopsaland & Dolfinarium

CORONAVIRUS

Lees hier meer over de maatregelen die wij nemen vanwege het Coronavirus.

 

Coronaproof uitjes

In deze bijzondere tijd zijn de uitstapjes anders. Maar toch kan er nog veel! U kunt hier zeker nog genieten van uw vakantie. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van uitstapjes in West Zeeuws-Vlaanderen die u nog veilig kunt doen! Bekijk hier de Coronaproof uitjes.

.

/** * * */ /**Mini Zoek en Boek **/