Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

10: Plopsaland & Dolfinarium

Plopsaland De Panne

Plopsaland  is een leuk pretpark voor de jonge kinderen in de Panne in België. Een park met Kabouter Plop, Mega Mindy, Piet Piraat, Samson & Gert en Het huis Anubis. Daarnaast zijn er leuke attracties zoals Anubis the ride, Het bos van Plop, Mega Mindy jetski, de Big & Betsy Hoeve en het K3 museum.

 

Plopsaland praktisch

Er is een ruime parkeerplaats bij het pretpark, u kunt uw auto gemakkelijk betaald parkeren. Als u uw entreekaarten van te voren koopt, bent u voordeliger uit en voorkomt u het staan in een wachtrij bij de kassa. Tip: Koop ze online met korting op www.uitmetkorting.nl. Huisdieren mogen helaas niet mee, uitgezonderd blindengeleidehonden. Er is eventueel een kennel voor uw hond.

 

Plopsaland

De Pannelaan 68

8660 Adinkerke

België

www.plopsa.be

 

  

Boudewijn Seapark Brugge

In het Dolfinarium van het Boudewijn Seapark kunt u genieten van een mooie show met dolfijnen. Buiten is het zeeleeuwentheater met zeeleeuwen en zeehonden. En er is een roofvogelshow. Naast de dieren zijn er attracties als: Orca ride, het piratenschip Sancta Maria en het grote Bobo's Indoor speeldorp.

 

Boudewijn Seapark praktisch

Het Seapark is van 10u tot 18u geopend tijdens de Vlaamse schoolvakanties. Let op: deze wijken af van de Nederlandse schoolvakanties. Er is voldoende ruimte om uw auto te parkeren bij het pretpark. Tip: Koop de toegangskaartjes online met korting op www.uitmetkorting.nl

 

 

Boudewijn Seapark

A. de Baeckestraat 12

8200 Brugge (St-Michiels)

België

www.boudewijnseapark.be

 

Gesloten tot 10 mei 2020

Vanwege de Coronocrisis heeft de Veiligheidsregio Zeeland besloten dat alle hotels, (mini)campings en vakantieparken in Zeeland gesloten blijven tot 10 mei 2020. Wij volgen dit beleid. 

Mogelijk wordt deze datum nog verschoven. Mocht u na 10 mei willen kamperen bij ons, informeer vooraf of wij inmiddels geopend zijn.

 

Wij hopen u later in goede gezondheid weer te zien!

Familie de Maertelaere

.

.

Beschikbaarheid

  • Comfortplaats in het voorseizoen allemaal gereserveerd.
  • Comfortplaats in het hoogseizoen beperkt beschikbaar.
  • Overige plaatsen nog beschikbaar.

.

.