Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

Cultuur snuiven

Zeeuws-Vlaanderen bestaat ruim 200 jaar (1814), maar de geschiedenis gaat verder terug. In 1100 werden de eerste dijken aangelegd.

 

Pittoresk Groede

Het pittoreske Groede met zijn markt en de kerken is al een plaatje op zich. De fietsroute Groede in 1000 jaar leidt u langs de mooiste plekjes. Onderweg worden 29 punten beschreven. Met onder andere:

 

Uniek: Het Belfort in Sluis

HetBelfortin Sluis is uniek in Nederland. In de zomer is het Belfort ook te beklimmen en heeft u een mooi uitzicht over de stadswallen van Sluis.

 

Maritiem Breskens

Breskens is een echt vissersdorp, dat kunt u zien in hetVisserijmuseumBreskens, de Visafslag en de Jachthaven. Maar er is meer:

 

Tentoonstellingen in Zeeuws-Vlaanderen

In Zeeuws-Vlaanderen zijn verschillende galeries die tentoonstellingen organiseren. Op de camping hebben we de actuele overzichten van tentoonstellingen.

 

Staats Spaanse Linies

Over de oude verdedigingswerken in Retranchement kunt u een wandeling maken, het is onderdeel van deStaats Spaanse Linies. Er zijn nog 60 elementen terug te herkennen in het landschap. In IJzendijke kunt u in hetmuseum Het Bolwerkmeer informatie vinden.

 

.

.

.

CORONAVIRUS

Lees hier meer over de maatregelen die wij nemen vanwege het Coronavirus

.

.

Weekarrangement

Kampeer met 2 personen 1 week vanaf € 129,-.

Lees hier meer over onze weekarrangementen.

.

.

Coronaproof uitjes

In deze bijzondere tijd zijn de uitstapjes anders. Niet alles is open. Maar toch kan er nog veel! U kunt hier zeker nog genieten van uw vakantie. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van uitstapjes in West Zeeuws-Vlaanderen die u nog veilig kunt doen! Bekijk hier de Coronaproof uitjes.

.