Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

Familie De Maertelaere

Op de boerderij wonen wij, Peter en Christianne de Maertelaere. In 1996 zijn wij begonnen met de mini camping. Na jaren zelf gekampeerd te hebben, wilden we graag gasten ontvangen op onze boerderij in Zeeland.Peter en Christianne

 

In onze vrije tijd gaan we graag op pad. Met de fiets langs de kust. Vis eten bij een van de vele restaurants. Of met de auto een stukje rijden om bijvoorbeeld een kasteeltje in Vlaanderen te bezoeken. We verzamelen dan weer allerlei ideeën voor uitstapjes voor u! Wilt u weten welke?Bekijk hier onze tips. Op de camping vertellen wij u graag meer!

 

Stanny Nathalie Laura AnnabelAls wij niet thuis zijn, dan ontvangen onze dochter Nathalie, schoonzoon Stanny en hun dochters Laura (2014) en Annabel (2016) u graag. Ook zij trekken er graag met de fiets op uit. Voor u testen ze nu samen met hun dochters de uitjes die leuk zijn met kleine kinderen.


CORONAVIRUS

Lees hier meer over de maatregelen die wij nemen vanwege het Coronavirus.

 

Coronaproof uitjes

In deze bijzondere tijd zijn de uitstapjes anders. Maar toch kan er nog veel! U kunt hier zeker nog genieten van uw vakantie. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van uitstapjes in West Zeeuws-Vlaanderen die u nog veilig kunt doen! Bekijk hier de Coronaproof uitjes.

.

/** * * */ /**Mini Zoek en Boek **/