Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

Familie De Maertelaere

Op de boerderij wonen wij, Peter en Christianne de Maertelaere. In 1996 zijn wij begonnen met de mini camping. Na jaren zelf gekampeerd te hebben, wilden we graag gasten ontvangen op onze boerderij in Zeeland.Peter en Christianne

 

In onze vrije tijd gaan we graag op pad. Met de fiets langs de kust. Vis eten bij een van de vele restaurants. Of met de auto een stukje rijden om bijvoorbeeld een kasteeltje in Vlaanderen te bezoeken. We verzamelen dan weer allerlei ideeën voor uitstapjes voor u! Wilt u weten welke? Bekijk hier onze tips. Op de camping vertellen wij u graag meer!

 

Stanny Nathalie LauraAls wij niet thuis zijn, dan ontvangen onze dochter Nathalie, schoonzoon Stanny en hun dochters Laura (2014) en Annabel (2016) u graag. Ook zij trekken er graag met de fiets op uit. Voor u testen ze nu samen met hun dochters de uitjes die leuk zijn met kleine kinderen.


Gesloten tot 10 mei 2020

Vanwege de Coronocrisis heeft de Veiligheidsregio Zeeland besloten dat alle hotels, (mini)campings en vakantieparken in Zeeland gesloten blijven tot 10 mei 2020. Wij volgen dit beleid. 

Mogelijk wordt deze datum nog verschoven. Mocht u na 10 mei willen kamperen bij ons, informeer vooraf of wij inmiddels geopend zijn.

 

Wij hopen u later in goede gezondheid weer te zien!

Familie de Maertelaere

.

.

Beschikbaarheid

  • Comfortplaats in het voorseizoen allemaal gereserveerd.
  • Comfortplaats in het hoogseizoen beperkt beschikbaar.
  • Overige plaatsen nog beschikbaar.

.

.