Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

Veel gestelde vragen

De meest gestelde vragen beantwoorden wij hier voor u:

 

Omgeving

 

Reserveren & Betalen

 

Onderweg

 

Op de camping

 

Staat uw vraag hier niet tussen, stuur ons een e-mail. Wij beantwoorden uw vraag graag.

 

Waar kan ik fietsen huren?

U kunt fietsen huren in Groede bij  vandenhemelgroede.nl/nl/fietsverhuur (0117 371462). Zij verhuren heren-, dames- en kinderfietsen met en zonder versnellingen en kinderzitjes.

In Breskens kunt u terecht bij Bike Store Breskens, zij verhuren ook tandems.

Bij de Veerhaven van Breskens kunt u allerlei voertuigen huren bij Rent & Joy. Zoals: E-chopper, elektrische solex, elektrische scooter of een E-golfkar.

 

Terug naar de vragen

  

Hoe ver is het strand van de mini camping?

Het strand ligt op 3 km afstand van de mini camping. Een ideale afstand om te fietsen. Zeker in de zomer is het praktisch de fiets te pakken. Op zomerse dagen kunt u moeilijk uw auto parkeren bij de zee.

Terug naar de vragen

  

Waar is er precies zandstrand?

Vanaf Breskens tot Cadzand-bad is er zandstrand, ruim 15 kilometer lang. Met daartussen Groede-bad en Nieuwvliet-bad. Op verschillende plaatsen zijn er parkeerplaatsen en strandpaviljoens. Het dichtsbijzijnde strand ligt op 3 kilometer afstand van de mini camping. Een ideale afstand om te fietsen.

Terug naar de vragen

  

Waar kunnen we uit eten met kinderen?

In de buurt van de camping zijn verschillende restaurants waar kinderen van harte welkom zijn. U vindt verschillende adressen op onze website. Op onze website is er ook een pagina met leuke tips voor uitjes met kinderen.

Terug naar de vragen

  

Wanneer is de jaarmarkt in Groede?

De jaarmarkt in Groede is ieder jaar de laatste vrijdag van juli. Het is de grootste rommelmarkt van Zeeuws-Vlaanderen en trekt altijd veel publiek. Bijna heel het dorp verandert in een grote markt. Vanwege de drukte fietst u het beste vanaf de mini camping naar de jaarmarkt in Groede.

Terug naar de vragen

   

Kan ik mijn vakantie reserveren?

Jazeker, u kunt uw vakantie op mini camping Boerenhof online reserveren

Wij rekenen géén reserveringskosten. Boekingen die verder dan 1 of 2 dagen in de toekomst liggen, ontvangen een nota inclusief reserveringsbevestiging via de e-mail. De reserveringen zijn pas definitief nadat de betaling volgens afspraak ontvangen is, tenzij anders overeengekomen.

Terug naar de vragen

  

Moet ik mijn vakantie reserveren?

Als u zeker wilt zijn van een standplaats raden wij u aan te reserveren. Dit geldt vooral in het voorseizoen en in de zomervakantie.

Terug naar de vragen

 

Kan ik een optie nemen op mijn vakantie?

U kunt een optie nemen op uw vakantie. Reserveer uw vakantie online en vermeldt bij de opmerkingen dat u een optie wilt en tot wanneer. Uw vakantie staat dan in onze planning en u kunt later uw vakantiewensen nog aanpassen. Let op: in het hoogseizoen is een optie nemen niet altijd mogelijk, of slechts voor een korte periode. Wij laten het u dan ook weten!

Terug naar de vragen

  

Op welke dagen mag ik aankomen en vertrekken?

U mag bijna alle dagen aankomen en vertrekken op basis van de beschikbare standplaatsen. In het hoogseizoen is dat op maandag, dinsdag en donderdag t/m zaterdag. In het laagseizoen kunt u de meeste dagen aankomen en vertrekken. De precieze dagen ziet u in het boekingsprogramma.

Terug naar de vragen

 

Kan ik een specifieke plaats reserveren?

U mag uw voorkeur aangeven bij reserveren in het veld opmerkingen. Wij doen ons best om dit te realiseren, maar we beloven het niet! 

Geef alstublieft bij uw voorkeur uw motivatie aan, dat helpt ons bij het plannen.

Als we de ruimte hebben mag u overigens bij aankomst zelf een plaats uitzoeken. 

Terug naar de vragen

 

 Waarom kan ik de plaats niet kiezen bij reserveren?

U hoeft bij ons niet van zaterdag tot zaterdag te boeken. Dat betekent wel dat wij een hele puzzel hebben om alle gasten een plaats toe te wijzen en te voorkomen dat er lege plaatsen zijn. Andere factoren waarmee wij rekening houden zijn: aantal ampère stroom, de grote tenten zoveel mogelijk op dezelfde plaats, gezinnen met jonge kinderen een plaats bij de speeltuin, niet tussentijds moeten verhuizen van plaats, etc. Allemaal redenen waarom wij moeten kunnen schuiven in de planning en wij u bij reserveren niet kunnen beloven welke plaats u krijgt.

Terug naar de vragen

  

Waarom moet ik bij reserveren vooraf betalen?

Als u zeker wilt zijn van een standplaats, dan raden wij u aan te reserveren. U krijgt dan van ons de zekerheid dat wij voor u een standplaats vrij houden. Wij willen daarvoor graag de zekerheid dat u komt in de vorm van het betalen van uw vakantie.

Wij adviseren u gebruik te maken van een annuleringsverzekering. Deze kunt u bij uw verzekeringsagent afsluiten. Mocht u door omstandigheden niet kunnen komen, kunt u de gemaakte kosten bij deze verzekering declareren (obv de verzekeringsvoorwaarden).

Wilt u liever niet vooraf betalen? Dan kunt u een dag voor uw geplande aankomst altijd bellen. Mocht er dan nog plaats vrij zijn, houden wij deze alsnog voor u vrij.

Terug naar de vragen

  

Hoe kan ik mijn vakantie betalen?

Het bedrag voor uw vakantie kunt u overmaken op onze rekening. Bij het reserveren ontvangt u via de e-mail van ons een reserveringsbevestiging inclusief de nota. Hierop staan ook onze bankgegevens. 

Om uw reservering te bevestigen ontvangen wij graag van u 25% van het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de rekening. Het resterende bedrag verwachten wij 4 weken voor uw vakantie op onze rekening. Is de periode tussen reserveren en aankomst korter dan 4 weken, dan vragen wij u het volledige bedrag in één keer te betalen. Uw rekeningafschrift is uw betalingsbevestiging.

Terug naar de vragen

  

Kan ik met pin betalen?

Nee, wij hebben geen pinautomaat. Uit veiligheidsoverwegingen hebben wij dus de voorkeur voor betalingen via de bank. Heeft u niet gereserveerd en komt u kamperen bij ons, dan mag u uw vakantie ter plaatsen ook via internetbankieren betalen. Wij beschikken over gratis draadloos internet.

Terug naar de vragen

  

Wat is de makkelijkste route naar de camping?

De rustigste route (uitgezonderd op warme stranddagen) naar de camping is vanuit Noord-Brabant via de A58 naar de Westerscheldetunnel (volg Terneuzen). Na de tunnel volgt u de borden naar Breskens. Voor Breskens neemt u op de rotonde de derde afslag richting Groede. U komt nu in Boerenhol, vanaf de rotonde is de camping na 1 km aan de rechter kant.

Ons adres op de navigatie is:

Provincialeweg 29, Groede, Nederland

Terug naar de vragen

  

Wat zijn de GPS coördinaten van de camping?

De coördinaten van de camping zijn: N 51 23.041, E 3 32.073.

Terug naar de vragen

  

Hoeveel tol moet ik betalen bij de Westerscheldetunnel?

In 2023 zijn de tarieven voor de tunnel:

Categorie Standaard Met T-Tag *
Lengte tot 6 meter en maximaal 3 meter hoog  € 5,- € 3,00
Langer dan 6 meter en maximaal 3 meter hoog € 7,45 € 4,50
Tussen de 6 en 12 meter lang en hoger dan 3 meter € 18,20 € 11,00
Motor € 2,50 € 2,00

*Met een T-Tag krijgt u korting. Dit is interessant als u vaker door de Westerscheldetunnel gaat. Meer informatie vindt u op de website van de Westerscheldetunnel.

Terug naar de vragen

  

Wanneer is de tunnel tolvrij in 2023?

De tunnel is tolvrij op 6 zaterdagen in 2023:

  • 28 januari 2023
  • 25 februari 2023
  • 1 april 2023
  • 9 september 2023
  • 28 oktober 2023
  • 25 november 2023

Terug naar de vragen

  

Waar is een warme bakker?

 Groede

         De Bakkerije, Slijkstraat 12

         Supermarkt Van Iwaarden, Walenstraat 10

 Breskens:

         Bakkerij Willemsen, Grote Kade 26

Terug naar de vragen

  

Hoe laat kan ik aankomen?

Uw standplaats is vanaf 15.00u voor u beschikbaar.

Terug naar de vragen

  

En als wij eerder dan 15.00u willen aankomen?

U mag eerder aankomen, maar dan kan het zo zijn dat uw standplaats nog niet gemaaid is. Tussentijds kunt u dan uw auto en kampeermiddel op de parkeerplaats zetten. Mocht uw standplaats al vrij zijn, dan mag u natuurlijk eerder opbouwen. Wilt u eerder aankomen? Laat het ons even weten.

Terug naar de vragen

  

Kan ik met mijn camper kamperen?

Jazeker, met uw camper bent u ook van harte welkom. Lees hier meer over het kamperen met een camper bij ons.

Terug naar de vragen

 

Mogen wij onze hond meenemen?

Uw hond is welkom op onze camping. Wel altijd in overleg, omdat we een maximum aantal honden hanteren. Uw hond hoort natuurlijk aangelijnd te zijn. Achter de camping is een polderweg, ideaal voor een wandeling met uw hond.

Terug naar de vragen

 

Mag onze hond mee op het strand?

Vanaf 1 mei tot 1 oktober mag uw hond vòòr 10.00 uur en nà 18.00 uur los lopen op het strand. Overdag hoort uw hond aangelijnd te zijn. (Bron: AVP gemeente Sluis)

Terug naar de vragen

 

Is er een wasmachine?

Jazeker, tegen betaling kunt u de wasmachine in het sanitair gebruiken. Voor een gemiddelde vakantiewas betaalt u € 2,50. Neemt u wel zelf wasmiddel mee?

Terug naar de vragen

  

Is er ook een droger?

Wij hebben een droger, die u tegen betaling kunt gebruiken.

Terug naar de vragen

  

Welke apparaten kan ik gebruiken met 4 ampère stroom?

Met 4 ampère stroom heeft 920 Watt. Op uw apparaten staat hoeveel Watt elektriciteit ze gebruiken. Er zijn waterkokers voor op de camping, die 500 Watt nodig hebben. Dan houdt u nog 420 Watt over. Ruim voldoende voor:

* 4 lampjes (+/- 4 x 40 Watt)

* koelkastje (+/- 150 Watt)

* laptop (+/- 65 Watt)

* mobiele telefoon oplader (+/- 5 Watt)

Dan houdt u nog 40 Watt over.

Apparaten die warmte opwekken gebruiken de meeste stroom. Een standaard waterkoker, koffiezetapparaat of föhn zullen te veel stroom vragen. Hier zijn speciale camping versies voor. En anders kunt u ze ook altijd in het sanitair gebruiken. Er staat voor u een koffiezetapparaat om gratis te gebruiken.

Wij hebben ook standplaatsen met 6 ampère stroom, omgerekend kunt u hier 1.380 Watt gebruiken.

Terug naar de vragen

 

Mag ik een tenttaptijt op de grasmat leggen?

In uw voortent mag u een tenttapijt leggen (een mat met gaatjes, zodat het gras niet dood gaat). Een plastic zeil is niet toegestaan.

 

Terug naar de vragen

 

Moet ik lid zijn van: "in het groen", voorheen Vekabo?

Wij zijn als camping aangesloten bij: "In het groen", voorheen Vekabo (Vereniging Kampeer Boeren). In het groen heeft geen lidmaatschap, om bij ons te kamperen heeft u dus géén lidmaatschap nodig! Adressen van collega In het groen campings kunt u gratis vinden op: www.inhetgroen.nl

Leden van de SVR, Natuurkampeerterreinen, Kleine Groene campings en ACSI kamperen ook bij ons. Iedereen betaalt hetzelfde tarief!

 

Terug naar de vragen

  

Wat is een boerderijcamping?

Een boerderijcamping is een camping bij een boerderij. Naast de camping hebben ze ook een bedrijfstak in de akkerbouw, tuinbouw of veeteelt. Meestal is het een vorm van kleinschalig kamperen met gemiddeld 15 tot 25 standplaatsen. Wij hebben zelf naast onze boerencamping een akkerbouwbedrijf, met voornamelijk tarwe, aardappelen, uien en suikerbieten.

 

Terug naar de vragen

 

 Bij welke organisaties is de camping aangesloten? 

 

Wij staan met andere boerderijcampings vermeldt op:
Kamperen bij de boer.com
• Boerencamping startpagina

 

Tips voor uitjes in Nederland of andere campings vindt u op:

• Zeelandwijzer.nl

• Eropuit in eigen land

• nederlandsevakanties.nl

• www.alles-voor-kinderen.nl

 

Op zoek naar een andere caravan of camper? Kijk eens op:
• Custom Camp
• www.caravanplek.nl

 

Op zoek naar een camping in Europa?
• campings Europa

 

 

/** * * */ /**Mini Zoek en Boek **/