Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

Waterdunen

Vlakbij de camping wordt een nieuw natuurgebied aangelegd: Waterdunen. Een gebied van 350 hectare tussen Groede en Breskens in en ten noorden van onze minicamping. Een deel van het natuurgebied zal toegankelijk zijn voor toeristen een ander deel is speciaal voor de kustvogels. Er zal ook geexperminteerd worden met aquacultuur. 

 

Eb & vloed

Bijzonder aan Waterdunen is het getij. Het water in het natuurgebied wordt binnengelaten vanaf de Westerschelde en kent ook eb en vloed. Het landschap bevat straks schorren, slikken en kreken en het verandert onder invloed van het getij continu. Net zoals het Zwin en het land van Saeftinghe. Dit maakt het gebied aantrekkelijk voor vogels.

 

Zilte natuur

Het water van de Westerschelde is zout en daardoor ontstaat er een zilt gebied met zijn kenmerkende bloemen en planten

 

Wandel-, fiets- en ruiterpaden

Er worden ook wandel-, fiets- en ruiterpaden aangelegd zodat u het natuurgebied zelf kunt beleven. Hemelsbreed ligt onze camping maar enkele honderen meters van Waterdunen vandaan. U moet wel een kleine lus maken om het te bereiken.

 

Gesloten tot 10 mei 2020

Vanwege de Coronocrisis heeft de Veiligheidsregio Zeeland besloten dat alle hotels, (mini)campings en vakantieparken in Zeeland gesloten blijven tot 10 mei 2020. Wij volgen dit beleid. 

Mogelijk wordt deze datum nog verschoven. Mocht u na 10 mei willen kamperen bij ons, informeer vooraf of wij inmiddels geopend zijn.

 

Wij hopen u later in goede gezondheid weer te zien!

Familie de Maertelaere

.

.

Beschikbaarheid

  • Comfortplaats in het voorseizoen allemaal gereserveerd.
  • Comfortplaats in het hoogseizoen beperkt beschikbaar.
  • Overige plaatsen nog beschikbaar.

.

.