Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

Ontdek Zeeland op de fiets

Fietsen is populair, het staat ook niet voor niets inonze top 10 van uitjes. Ontdek Zeeland met de verschillende fietsroutes. Voor u hebben wij enkele fietstochten uitgezet rondom de mini camping. Of stippel zelf uw route uit op de routekaart die u bij aankomst gratis van ons ontvangt. 

 

Fietstochten vanaf de mini camping
Fietsen in België

 

 

Fietstochten vanaf de mini camping

De minicamping is een ideaal startpunt voor verschillende fietsroutes. Wij hebben een paar routes voor u uitgezet.

 

 

Rondje Breskens -Nummer Een

Een fietsroute van 17,7 km door Breskens, langs de haven en de zeedijk en weer terug door de polders. Spot de zeehondjes op de zandplaten en geniet van het landschap met de akkerbouw die hoort bij deze regio. De route is in detail te bekijken op RouteYou.com (ook voor GPS).

 

Groede in 1000 jaar

Defietsroute Groede in 1000 jaarheeft een verhaal met 29 interessante punten en 38 km lang.Print dit compleet met de fietsroute uit.U kunt de fietsroute ookop uw GPS downloaden(via RouteYou.com).

 

Langs de Zeeuwse Boerderijwinkels

Een fietsroute langs de Zeeuwse Boerderijwinkels in West Zeeuws-Vlaanderen (51 km). Een leuke route om de Zeeuwse streekproducten te kopen. In 2015 is de route vernieuwd vanwege de veranderingen in het Zeeuwse wegennetwerk.Bekijk de route in detail (ook in GPS).

 

Op pad via Groede en Nieuwvliet

Geniet van een fietsroute van 21,3 km. De route loopt door de polders en via de kust langs Nieuwvliet en Groede. Deze route is meer toeristisch, maar niet minder mooi daardoor.Bekijk de route op RouteYou.com (ook beschikbaar voor GPS).

 

Fietsroutes voor Kinderen 

Speciaal voor de gezinnen hebben we 2 routes vanaf mini camping die extra leuk zijn voor kinderen. De routes gaan langs:

  • Groede Podium (gratis speel- en infopark)
  • Cletems Polder (gratis kindvriendelijk natuurgebied met trekvlot en vlonderpad)
  • Zee & strand

Met de lange route komt u ook langs:

  • De Afslag (binnen- en buitenspeeltuin en restaurant)

 

Beide routes zijn te bekijken op RouteYou.com en beschikbaar voor GPS:

Fietsroute voor kinderen - Korte route (11,8 km)

Fietsroute voor kinderen - Lange route (14,7 km)

 

 

Fietsen in België

Fiets vanaf Sluis langs het kanaal de Damse Vaart naar Brugge en weer terug. U passeert het mooie plaatsje Damme, bekend om zijn boekenmarkten. Deze route is in totaal 29 km lang. Wilt u hem vanaf de mini camping fietsen komt daar nog 2x 15 km bij. Route you heeft online de route staan: fietsroute Brugge-Sluis-Brugge.

De fietsknooppunten lopen vloeiend over in de fietsknooppunten van Vlaanderen. Zodat u gemakkelijk een route over de grens uitzet.

 

/** * * */ /**Mini Zoek en Boek **/