Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

Vissen in Zeeuws-Vlaanderen

In de buurt van de camping kunt u vissen in de Nieuwekerkse kreek, op de Westerschelde en de Noordzee.

 

Vissen in de Nieuwkerkse kreek

De Nieuwkerkse kreek ligt tussen Groede en Oostburg. U kunt daar vissen op: Karper, Brasem, Snoekbaars, Baars, Voorn en Giebel. Hengelsport vereniging "Ons Genoegen" heeft de eigendomsrechten. U heeft een (tijdelijke) visvergunnig nodig om hier te vissen. Een weekvergunning kunt u verkrijgen bij deDierenwinkel in Breskens (Dorpsstraat 1, Breskens).

Leden van de Hengelsport vereniging "Ons Genoegen" kunnen gratis een bootje huren om te vissen op de kreek, maar informatie daarvoor vindt u op hun website: onsgenoegenbreskens.nl. U vindt daar ook meer informatie over de andere viswateren die zij beheren. In totaal beheert de vereniging 85 ha aan viswateren in West Zeeuws-Vlaanderen.

 

 

Vissen in een Forellenvisvijer

In de Henricuspolder bij Oostburg is de Henricushoeve, een forellenvisvijver. Er zijn 4 vijvers, waar u individueel of in groepen kunt vissen. Er zijn ook mogelijkheden voor minder validen personen. De forellenvijvers zijn het hele jaar geopend.

 

Sportvissen op een boot

In het voor- en naseizoen kunt u met  De Festijn  mee sportvissen op de Westerschelde of op de Noordzee. U vangt in het voorjaar vooral zeetong, bot, zeebaars, kabeljauw, steenbok en schar. In het najaar meer schar, wijting, steenbok en kabeljauw. In de zomer is er te weinig vis om te sportvissen. Beginnende vissers krijgen uitleg aan boord.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Kijk eens op de website van: www.visseninzeeuwsvlaanderen.nl.

 

/** * * */ /**Mini Zoek en Boek **/