Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

Vissen in Zeeuws-Vlaanderen

In de buurt van de camping kunt u vissen in de Nieuwekerkse kreek, op de Westerschelde en de Noordzee.

 

Vissen in de Nieuwkerkse kreek

De Nieuwkerkse kreek ligt tussen Groede en Oostburg. U kunt daar vissen op: Karper, Brasem, Snoekbaars, Baars, Voorn en Giebel. Hengelsport vereniging "Ons Genoegen" heeft de eigendomsrechten. U heeft een (tijdelijke) visvergunnig nodig om hier te vissen. Een weekvergunning kunt u verkrijgen bij deDierenwinkel in Breskens (Dorpsstraat 1, Breskens).

Leden van de Hengelsport vereniging "Ons Genoegen" kunnen gratis een bootje huren om te vissen op de kreek, maar informatie daarvoor vindt u op hun website: onsgenoegenbreskens.nl. U vindt daar ook meer informatie over de andere viswateren die zij beheren. In totaal beheert de vereniging 85 ha aan viswateren in West Zeeuws-Vlaanderen.

 

 

Vissen in een Forellenvisvijer

In de Henricuspolder bij Oostburg is de Henricushoeve, een forellenvisvijver. Er zijn 4 vijvers, waar u individueel of in groepen kunt vissen. Er zijn ook mogelijkheden voor minder validen personen. De forellenvijvers zijn het hele jaar geopend.

 

Sportvissen op een boot

In het voor- en naseizoen kunt u met  De Festijn  mee sportvissen op de Westerschelde of op de Noordzee. U vangt in het voorjaar vooral zeetong, bot, zeebaars, kabeljauw, steenbok en schar. In het najaar meer schar, wijting, steenbok en kabeljauw. In de zomer is er te weinig vis om te sportvissen. Beginnende vissers krijgen uitleg aan boord.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Kijk eens op de website van: www.visseninzeeuwsvlaanderen.nl.

 

CORONAVIRUS

Lees hier meer over de maatregelen die wij nemen vanwege het Coronavirus

Vanaf 1 juni 2021 willen we de maatregelen versoepelen.

.

 

Seizoen 2022

Maandag 10 januari 2022 starten we met reserveren voor kampeerseizoen 2022. 
Heeft u tussentijds vragen? Stuur ons gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,
Familie de Maertelaere

.

.

Coronaproof uitjes

In deze bijzondere tijd zijn de uitstapjes anders. Maar toch kan er nog veel! U kunt hier zeker nog genieten van uw vakantie. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van uitstapjes in West Zeeuws-Vlaanderen die u nog veilig kunt doen! Bekijk hier de Coronaproof uitjes.

.

/** * * */ /**Mini Zoek en Boek **/