Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

1: Beleef zee & strand

Pootje baden, schelpjes zoeken, drankje drinken bij een strandpaviljoen, oftewel genieten van de Zeeuwse kust. U kunt het hier bij uitstek.


Schoonste stranden van Nederland


De stranden hebben de blauwe vlag en zijn daarmee één van de veiligste en schoonste stranden van Nederland. 10 Jaar op een rij heeft gemeente Sluis deze erkenning voor haar stranden gekregen. 

 


Slecht ter been: Panoramaweg


Bent u slecht ter been? Dan is de Panoramaweg een aanrader. Met de auto rijdt u langs de zeekant. De Panoramaweg ligt bij de vuurtoren van Breskens. Door de aanleg van het natuurgebied Waterdunen, is de Panoramaweg alleen nog vanaf Groede te bereiken.


Oudste gietijzeren vuurtoren


De vuurtoren is de oudst overgebleven gietijzeren vuurtoren van Nederland. Het bestaat uit een achtzijdige romp met een balustrade en een lichthuis met koepel en draailicht en is gebouwd in 1867. De vuurtoren was altijd van de Belgische staat, maar is overgedragen aan een speciaal opgerichte stichting. Hiermee is het behoud van de vuurtoren veilig gesteld. In het najaar van 2014 is de buitenzijde gerestaureerd en in 2015 wordt de binnenkant aangepakt. Daarna kunt u de vuurtoren ook aan de binnenzijde bezoeken.