Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

1: Beleef zee & strand

Pootje baden, schelpjes zoeken, drankje drinken bij een strandpaviljoen, oftewel genieten van de Zeeuwse kust. U kunt het hier bij uitstek.


Schoonste stranden van Nederland


De stranden hebben de blauwe vlag en zijn daarmee één van de veiligste en schoonste stranden van Nederland. 10 Jaar op een rij heeft gemeente Sluis deze erkenning voor haar stranden gekregen. 

 


Slecht ter been: Panoramaweg


Bent u slecht ter been? Dan is de Panoramaweg een aanrader. Met de auto rijdt u langs de zeekant. De Panoramaweg ligt bij de vuurtoren van Breskens. Door de aanleg van het natuurgebied Waterdunen, is de Panoramaweg alleen nog vanaf Groede te bereiken. U mag er maximaal 1 uur parkeren.


Oudste gietijzeren vuurtoren


De vuurtoren  is de oudst overgebleven gietijzeren vuurtoren van Nederland. Het bestaat uit een achtzijdige romp met een balustrade en een lichthuis met koepel en draailicht en is gebouwd in 1867. De vuurtoren was altijd van de Belgische staat, maar is overgedragen aan een speciaal opgerichte stichting. Hiermee is het behoud van de vuurtoren veilig gesteld. In het najaar van 2014 is de buitenzijde gerestaureerd en in 2015 is de binnenkant aangepakt. Sindsdien kunt u de vuurtoren ook aan de binnenzijde bezoeken. Een aanrader!

Helaas is de vuurtoren vanwege het Coronavirus (nog) niet te bezoeken. Check hun website voor het laatste nieuws. U kunt hem natuulijk wel aan de buitenkant bewonderen.

 

 

Top 10 Activiteiten Zeeuws-Vlaanderen

  1. Beleef zee & strand
  2. Geniet van Groede
  3. Fiets door de Zeeuwse polders
  4. Bezoek Breskens
  5. Zeehonden kijken op de Hooge Platen
  6. Winkelen in Sluis
  7. Bewonder Brugge
  8. Bezoek een boerderij
  9. Met de veerboot naar Walcheren
  10. Plopsaland & Dolfinarium

 

CORONAVIRUS

Lees hier meer over de maatregelen die wij nemen vanwege het Coronavirus

Vanaf 1 juni 2021 willen we de maatregelen versoepelen.

.

 

Seizoen 2022

Maandag 10 januari 2022 starten we met reserveren voor kampeerseizoen 2022. 
Heeft u tussentijds vragen? Stuur ons gerust een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,
Familie de Maertelaere

.

.

Coronaproof uitjes

In deze bijzondere tijd zijn de uitstapjes anders. Maar toch kan er nog veel! U kunt hier zeker nog genieten van uw vakantie. Wij hebben voor u een overzicht gemaakt van uitstapjes in West Zeeuws-Vlaanderen die u nog veilig kunt doen! Bekijk hier de Coronaproof uitjes.

.

/** * * */ /**Mini Zoek en Boek **/