Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

Steden in de buurt

Sluis

Sluis is één van de toeristische plaatsen in West Zeeuws-Vlaanderen waar de winkels bijna alle dagen open zijn en een echt bourgondische sfeer hangt. Sluis ligt 14 km van de mini camping.Lees meer over Sluis in de Top 10 uitjes.

 

Hulst

Hulst heeft een historische binnenstad, met zijn typische stadswallen en stadspoorten, een middeleeuwse water- en landpoort. Op de markt staat een basiliek uit de 16e eeuw, gebouwd in de stijl van Brabantse gotiek. Net zoals in Sluis zijn in Hulst bijna alle dagen de winkels open, u kunt er op zondagmiddag dus ook winkelen. De stad ligt op 50 km afstand van de mini camping.

 

Terneuzen

Terneuzen ligt centraal in Zeeuws-Vlaanderen en heeft een centrumfunctie (30 km afstand). Er zijn vooral informatieve dingen te bezoeken. Zoals hetPortaal van Vlaanderen, u ziet de werking van de sluizen. Bijzonder hierbij is het scheiden van het zoute en zoete water in de sluizen. Daarnaast kunt u ook een rondvaart maken op het kanaal van Terneuzen - Gent. 

In het centrum is hetSchoolmuseum, een museum dat u terug brengt naar oude tijd, leuk om te zien! Verder is er eenbioscoopen hetScheldetheatermet in het voor- en najaar een mooi programma.

 

Steden op Walcheren

Vlissingen  en  Middelburg  zijn de steden op Walcheren.Lees meer over deze steden in de Top 10 uitjes.

 

Knokke-Heist (B)

Knokke, of eigenlijk Knokke-Heist, is de meest luxe badplaats langs de Belgische kust, op 20 km afstand van de mini camping. Flaneren langs de boulevard, winkelen in de boetiekjes, galerieën bezoeken, lunchen of dineren in de vele restaurants.

Vanaf Nederland fietst u via Cadzand-bad langs natuurgebied het Zwin naar Knokke-Heist, waarna u kilometers langs de zeedijk kunt fietsen. In Knokke-Heist begint ook deKusttram, deze rijdt langs de hele Belgische Kust. Een echt aanrader om de Belgse kust verder te verkennen.

 

Brugge (B)

Brugge is één van de mooiste steden van België, met zijn Belfort, de Reien, Begijnhof en heerlijke pralines! Op slechts 35 km afstand.Lees meer over Brugge in de Top 10 uitjes.

 

Gent (B)

Gent is ook een prachtige stad (47 km). Interessant om te bezoeken is het Gravensteen, een burcht midden in de stad. Ook leuk met kinderen!

Eén van de mooiste plekjes van de stad is de Gras- en Korenlei, een middeleeuwse haven met een unieke rij historische gebouwen. De Sint-Baafskathedraal is vol met kunstschatten, de bekenste is het werdeldberoemde 'De Aanbidding van het Lam Gods'. Na de restauratie is het weer terug in de Sint-Baafskathedraal.

Breng een bezoek aan hetMuseum voor Schone Kunsten. Het Patershol is een leuke locatie om heerlijk te tafelen, in het middeleeuwse steegje zijn verschillende restaurants gevestigd.

Met de auto naar Gent? Registreer uw auto op: www.lez2020.be .

 

/** * * */ /**Mini Zoek en Boek **/