Minicamping Boerenhof

 

Fam. De Maertelaere

Provincialeweg 29

4503 GD GROEDE (Boerenhol)

(+31) (0) 117 38 16 71

info@minicampingboerenhof.nl

www.minicampingboerenhof.nl

ZeelandPas 2018

Met de ZeelandPas krijgt u korting of gratis extra's bij de leukste attracties, horeca en andere belevingen. In Zeeuws-Vlaanderen zijn er al meer dan 80 acties en in heel Zeeland zelfs ruim 250 acties! De pas is ook geldig bij verschillende attracties net over de grens in België.

 

Van 1 juli tot 18 augustus reizen met de Kustbus

Met de ZeelandPas reist u onbeperkt met de Kustbus van Brekens naar Sluis v.v.! 

De route van Breskens naar Sluis komt langs de camping. Op de terugweg rijdt de bus via de Panoramaweg / Vuurtoren naar Breskens. Neem vanaf Breskens de Kustbus terug naar Sluis en u komt weer uit bij de camping. In 2 uur tijd maakt u de volledige ronde van de camping naar Sluis en via Breskens terug.

 

Bestel uw ZeelandPas bij reserveren van uw vakantie 

Voor € 4,- koopt u bij ons de ZeelandPas. U kunt de passen gelijk meeboeken bij het reserveren van uw vakantie. Ze liggen dan bij aankomst voor u klaar. Deze pas is persoonsgebonden, personen vanaf 2 jaar hebben elk een eigen pas nodig om van de voordelen te kunnen profiteren. Let op: op de camping geldt:op = op! Daarna zijn ze nog te koop bij de VVV.

  

Alles acties op: www.zeelandpas.nl

Bekijk alle acties in Zeeland opwww.zeelandpas.nl! De acties worden continu uitgebreid.

 

 

Bekijk de uitgebreide beschrijvingen en de precieze voorwaarden van alle acties en andere informatie op www.zeelandpas.nl. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele typefouten of wijzigingen van acties.